Social media display

Artikelindex

socialmedia kanalen Wij maken ook uw pagina bij Twitter en Facebook. Uiteraard in dezelfde huisstijl van uw website en -winkel.

facebook logoWij versturen namens u regelmatig tweets en nieuwsberichten.

twitter logo blue Hierdoor blijven uw volgers en vrienden op de hoogte, trekt uw website meer bezoekers en dit werkt omzetverhogend voor uw producten en diensten.

youtubeOok beheer van uw eigen YouTube kanaal.

linked in icon Ook mogelijk voor uw bedrijvenpagina bij LinkedIn.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op...

 


 

twitter Wat is Twitter?

Twitter is een gratis internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.

Het gebruik van Twitter heet twitteren of tweeten, dat tjilpen betekent. Het logo van Twitter is een vogeltje. Twitteren komt neer op in real time communiceren via een microweblog op een pc, gsm, smartphone of andere mobiele apparaten met een internetaansluiting. Door de combinatie van webloggen met instant messaging wordt het microblogging genoemd.

Bron: Wikipedia

 1. een Twitter account aanmaken voor u en/of voor uw bedrijf (Hiermee legt u de naam vast waarmee u op Twitter bekend zult zijn. Er zijn al heel veel bedrijven bezig op de sociale netwerken. Dus claim uw naam of merk nu!)
 2. een achtergrond (afbeelding) aanmaken en uploaden (De voorkeur is uiteraard uw huidige gevestigde huisstijl, kleuren e.d. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw briefpapier.)
 3. een logo (afbeelding) aanmaken

 

twitter Waarom is Twitter ook voor uw bedrijf interessant?

 • contact onderhouden met uw klanten
 • uw merken, diensten, producten ontwikkelen en promoten
 • meer bezoekers naar uw website of webwinkel lokken
 • nieuwe relaties opbouwen en bestaande relaties versterken
 • luisteren wat derden vertellen over uw diensten of producten

 

twitter Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen desgewenst het uitzien van uw account. Na intensief overleg met u gaan wij namens u tweets plaatsen om uw diensten, producten, nieuws te promoten. Wanneer mensen reageren, zullen wij namens u antwoorden.


 

facebook Wat is Facebook?

Facebook is een gratis sociaalnetwerksite om online contact te maken of houden. Gebruikers kunnen er een persoonlijk profiel samenstellen en informatie en interesses delen op de zogeheten "Tijdlijn". Dat is een chronologisch overzicht van activiteiten van een gebruiker op een visuele manier. Op deze manier creëert Facebook een overzicht van het digitale leven van een gebruiker op Facebook, naast de realtime en de belangrijkste meldingen.

Bron: Wikipedia

 1. Eerst een persoonlijk account aanmaken
 2. Dan een fanpagina aanmaken,  voor bedrijven/instellingen of merk/product
 3. Kies de naam van uw pagina
 4. Beheerders toevoegen en andere instellingen
 5. Uw fanpagina opmaken met afbeeldingen en profielafbeelding

 

facebookWaarom is Facebook ook voor uw bedrijf interessant?

 • nieuwe ontwikkelingen presenteren met foto's en/of filmpjes
 • adviezen verstrekken aan klanten
 • evenementen publiceren voor een groter publiek
 • meer bezoekers trekken naar uw website of webshop

 

facebook Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij verzorgen desgewenst het uitzien van uw fanpagina. Na intensief overleg met u gaan wij namens u berichten plaatsen om uw diensten, producten of merk te promoten. Wij zullen actief gesprekken (chats) gaande houden omdat dit uw naamsbekendheid verhoogt. Tevens kunnen wij desgewenst nieuwsberichten publiceren en/of acties en evenementen.

 


 

youtubeWat is YouTube? 

YouTube is een website waar de gebruiker filmpjes kan publiceren en in ruil daarvoor zijn exclusieve vermenigvuldigings- en auteursrechten afstaat. De slogan van deze website is YouTube, Broadcast Yourself. De uploader kan de film voorzien van tags (trefwoorden, op de Nederlandse versie van YouTube 'labels' genoemd) die een niet-hiërarchische classificatie mogelijk maken.

Om video's te kunnen uploaden moet er een gebruikersnaam aangemaakt worden. Een video kan via een webgebaseerd formulier geüpload worden. Elke video die geüpload is, kan worden opgezocht met behulp van de zoektermen (tags) die bij het filmpje zijn toegevoegd. Elke gebruiker heeft een eigen "televisiekanaal", waarop al zijn filmpjes te bekijken zijn. Gebruikers kunnen zich abonneren op een gebruiker. Op die manier krijgt men een berichtje als de betreffende gebruiker een nieuw filmpje heeft geüpload.

Bron: Wikipedia

YouTube is eigendom van Google

 1. Eerst een Google account aanmaken
 2. Dan YouTube in gebruik nemen
 3. Video's uploaden

 

youtubeWaarom kan YouTube ook voor uw bedrijf interessant zijn? 

Een filmpje of video zegt vaak meer dan 1000 woorden. De opslag van video's neemt geen bandbreedte in bij uw hoster. De vertoning gaat sneller. Video's kunt u toch plaatsen op uw website.

 

youtubeWat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen uw video uploaden in uw YouTube kanaal. Wij plaatsen ook de relevante tags zodat de vindbaarheid is gegarandeerd. Tevens plaatsen wij het filmpje op uw website.

 


 

linked in Wat is LinkedIn?

LinkedIn is een online sociaal netwerk, dat gericht is op vakmensen. Het belangrijkste doel van de website is geregistreerden gebruik te laten maken van elkaars (zakelijke) netwerk. Dat gebeurt door contacten te leggen met anderen die je vertrouwt.

Dit netwerk is opgebouwd uit directe contacten, de relaties van uw contacten, enzovoort. Al deze personen kunnen behalve direct haar of zijn netwerk ook uitbreiden via een introductie door een reeds in het eerste- of tweedelijnsnetwerk aanwezige contactpersoon.

Bron: Wikipedia

Linkedin is een uitstekend online platform om nieuwe klanten, medewerkers of samenwerkingspartners te vinden.

 1. bedrijfsprofiel toevoegen aan uw bestaande profiel op LinkedIn
 2. bedrijfsgegevens invullen
 3. logo en achtergrondafbelding uploaden
 4. informatie over uw bedrijf of organisatie
 5. eventueel producten of merk toevoegen

 

linked in Waarom is een bedrijvenpagina op LinkedIn voor u interessant?

 • de vindbaarheid van uw bedrijf verhogen (zowel op LinkedIn als ook met Google)
 • extra aandacht voor producten/diensten en links naar uw website
 • extra aandacht voor nieuws en activiteiten
 • voor ieder product kunnen aanbevelingen worden ontvangen
 • mensen (en relaties) kunnen uw bedrijfspagina volgen
 • LinkedIn houdt statistieken bij over het aantal bezoekn van bedrijfspagina en producten

 

linked in iconWat kunnen wij voor u betekenen?

Wij richten uw bedrijfspagina in met uw logo en achtergrondafbeelding. Wij plaatsen regelmatig nieuwsberichten. U hoeft er verder niet naar om te kijken. Het aantal bezoeken van uw website en bedrijfspagina zal toenemen en daarmee de omzet van uw bedrijf.